29.3.2010

Kipuilua

Viime yö - näitä kummia öitä. Jossain vaiheessa heräsin pahan oloon ja argentiilalaiskämpisteni kimeään hihkumiseen. Siirryin oksentamaan ja palatessani Sara ja Lucia kertoivat, että heidän huoneessaan lymyää rotta. He siirtyivät nukkumaan olkkarin sohvalle ja mie hipsuin tai hoipertelin useaan otteeseen yöllä kääntämään sisuskalujani ylösalaisin. Aamuksi sain ajan keskustan Mutualiste-lääkäriin, ja hoipuin sieltä apteekin kautta kotiin puoliltapäivin, mukanani jos jonkinlaista purkkia: antibioottikuuri, yskänlääke, kipulääkettä, oksennusrefleksin lievittäjä. Toivottavasti Kela korvaa.

Tänään maastoudun petiin ja katselen kattoikkunasta sinistä taivasta.

1 kommentti:

  1. Hilla, aurinkoista aprillipäivää Jyväskylästä!

    Olen lukenut blogiasi jo syksystä mutta vasta nyt sain aikaiseksi kommentoida. Kirjoitat todella kiinnostavasti, bloggaustesi kautta olen elävästi aistinut ranskalaista elämänmenoa. Nauti Ranskan keväästä! Täällä on tänään kevään lämpimin päivä 8 asteella.

    Ikävää kuulla sairastelukierteestäsi, toivottavasti pääset siitä eroon, voit hyvin ja jaksat seikkailla virkeänä. Liftausreissusi kuulostavat uskomattomilta!

    Anne

    VastaaPoista