26.2.2010

Kesätyöahdistusta ei pääse pakoon Bordeaux'ssakaan. Tarkoitus olisi hakea vähän kansainvälisesti sinne tänne, mutta oisi tässä muutakin tekemistä ja niitä olisi lähetettävä aika pakkosyötöllä. Arkipäivä meinaa ajaa aina ohi. Tai sit vain hörhöilen liikaa. Tänään istuin lukemassa, kyynelehtimässä ja nauramassa japanilaiselle sarjakuvalle Maison des étudiantsissa, siellä kun on vuorokauden yli jatkuva sarjakuvapiirustuskilpailu. Näkyi paljon piirtokurssiryhmäni ekan vuoden opiskelijoita. Tiesinhän päässeeni kunnon porukan messiin.

Hehe. Siellä ne istuvat piirtämässä ja rupattelemassa koko yön. Jotenkin ihania nää ranskalaiset.

No, kävin tänään rokotettavana (le tétanos, la diphtérie ja le polio, arvaa, mitkä taudit kyseessä) ja yritin vihdoin palauttaa inscription pédagogiquen. Pitää venailla vielä ensi viikkoon. Pitäisi myös järjestellä ensi viikonlopun Cherbourg-reissua, ulkoilla ja kirjoittaa tekstiä.

Kämppis on paiskinut töitä hullun lailla eikä ole paljon huoneestaan kurkistanut, raasu. Argentiinalaisemme nauttivat kaupungista vielä kuukauden päivät ennen Eurooppa-kiertuettaan. Saan uuden kämppiksen ihan kohta, hymyilevän tytön. Toivottavasti hän antaa anteeksi ajoittaiset väsähdystilani.

Aurinko paistoi ja vettä satoi tänään. Taitaa tulla kesä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti